Продавець Torba Super розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1873 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть опрацьовані в найближчий робочий час. Якщо маєте термінову потребу - пишіть на вайбер +380953757549

Torba Super - інтернет-магазин господарських товарів оптом та в роздріб
+380 (66) 431-07-72
+380 (96) 278-04-99

Паперова Форма для Випічки Паски Середня (110*85) Оптом Петриківка Паперові Форми для Великодня Куліча Панеттоне (50 шт)

вверх
  • Паперова Форма для Випічки Паски Середня (110*85) Оптом Петриківка Паперові Форми для Великодня Куліча Панеттоне (50 шт), фото 3
  • Паперова Форма для Випічки Паски Середня (110*85) Оптом Петриківка Паперові Форми для Великодня Куліча Панеттоне (50 шт), фото 4
вниз
Паперова Форма для Випічки Паски Середня (110*85) Оптом Петриківка Паперові Форми для Великодня Куліча Панеттоне (50 шт) -12%
Залишилось 35 днів

304,29 ₴/упаковка

267,78 ₴/упаковка

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: DT000005690
Паперова Форма для Випічки Паски Середня (110*85) Оптом Петриківка Паперові Форми для Великодня Куліча Панеттоне (50 шт)
Паперова Форма для Випічки Паски Середня (110*85) Оптом Петриківка Паперові Форми для Великодня Куліча Панеттоне (50 шт)Готово до відправки
304,29 ₴/упаковка267,78 ₴/упаковка
+380 (66) 431-07-72
телеграм
  • +380 (96) 278-04-99
  • +380 (95) 375-75-49
    вайбер
+380 (66) 431-07-72
телеграм
  • +380 (96) 278-04-99
  • +380 (95) 375-75-49
    вайбер
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

 Діаметр 11см. Висота 8,5см. Грамовка тіста - 300 гр. Знижка 5 % від 5 ящ. Продаж від ящика (300 шт) тільки по повній передплаті на р/р. Привабливий малюнок. В ящику 6 видів малюнків по 50 шт. Просто користуватись. Виготовлено з промасленого харчового пергаменту з мікроперфорацією для відведення вологи. Подвійне дно запобігає пригоранню випічки. Весь асортимент паперових форм за оптовою ціною Ви зможете подивитись тут 👉 ФОРМИ

Паперова форма для Пасхи на Великдень

Технічні характеристики:

  • Тип одноразового посуду — паперовий одноразовий форма для випікання  
  • Призначення — для випікання великоднієвого кулічу, пасхи
  • Матеріал — харчовий пергамент
  • Діаметр, мм — 110
  • Висота, мм — 85
  • Форма — кругла  
  • Орієнтовний вихід готової продукції, гр —  300
  • Мінімальна кількість для замовлення — продаються як упаковкою (50шт) так і ящиком (300шт) по оптовій ціні. 
  • Кількість у ящику, шт. — 300
  • Країна-виробник: Україна  
  • Збирання та надсилання оплати замовлень здійснюється упродовж 2-х раб.днів. Ми перевіряємо комплектність і брак пошкоджень продукції перед відправленням.!!
  • Відвантаження товару виготовляється з м Харків

 

З цим товаром також купують такі товари; ФОЛЬГА, ПЕРГАМЕНТ, ДЕКОРАТИВНІ ПАПЕРОВІ СЕРВЕТКИСТОЛОВІ ПАПЕРОВІ СЕРВЕТКИ, ОДНОРОЗОВІ СТАКАНИ

Паперова форма для випікання Пасхи

Паперові яскраві форми для випічки — це геніальний спосіб створити Вашим виробам унікальний і елегантний вигляд, а в будинку святкову атмосферу.

Паперові одноразові капсули для випікання виготовлені зі спеціального вологого та жиростійкого паперу.
    Наведу кілька причин популярності цього виробу:
     - економія часу, сил, грошей тому що немає більше потреби відмивати форми після приготування пасок. Господині шалено раді цьому факту.
     - цю форму не потрібно додатково змащувати олією.
     — скорочується час приготування, на відміну від металевих форм.
     — розв'язання відразу двох проблем — слугує і як форма для випікання, і як паковання готового виробу.
     - довше зберігається свіжість виробів
     — гарний і оригінальний зовнішній вигляд випічки.
     — широкий вибір дизайнів і дешевина великодніх форм.
     — конструктивні особливості форм сприяють рівномірному пропіканню виробу.
    — немає браку продукції внаслідок браку потреби витягувати виріб із форми.

Напередодні Великодня кожній господині хочеться спекти найсмачнішу паску, щоб тішити рідних і близьких на свято. Усі шукають оригінальний рецепт.  Ми вирішили Вам допомогти та пропонуємо перевірений роками рецепт.

 

Два покрокові покрокові рецепт домашньої пасхи для приготування в духовці 

 Рецепт No2

Під час приготування тіста Вам знадобиться:

  1. Молоко 500 мл
  2. Сухі дріжджі 11 г. (или сырых дрожжей 50–60 гр. )
  3. Муки 1-1.3 кг
  4. Курячі яйця — 6 шт.
  5. 200 г Вершкове олія або маргарин — 200 г
  6. Цукор — 250-300 г.
  7. Горіхи або сухофрукти Родзинки — 300 г.
  8. Ванільний цукор — не більш ніж 1 чайна ложка

Щоб приготувати глазур потрібно:

  1. Білок двох яєць
  2. Сахар - 100 гр.

Молоко для приготування має бути теплою кімнатної температури. Його можна підігріти в каструлі або просто заздалегідь витягніть із холодильника ( хвилин за 30 хоча б).

Потім треба додати 500-600 г. борошна, добре розмішати. Це називається опара, вона є основою нашої Пасхи. Їй потрібно дозріти. Для цього її обов'язково потрібно помістити в тепле місце та обов'язково накрити рушником. Опара збільшиться вдвічі приблизно за годину.

Далі відокремлюємо жовтки від білків. Жовток розтираємо з цукром, не забудемо також додати ванільний цукор. білки, що залишилися, теж збиваємо  з цукром в окремому посуді. Вони дуже важливі, є запорукою пишності випікаючого виробу.

Перевіряємо опару, вона має Збільшиться в об'ємі, додаємо до неї збиті жовтки та перемішуємо. Додаємо заздалегідь вивнуту з холодильника вершкову олію. Перемішуємо. Додаємо збиті білки та знову перемішуємо. Тільки після цього потрібно додати борошно, що залишилася, та замісити тісто.

Тісто потрібно дуже ретельно вимісити, але й бути уважним — тісто, що вийшло, не має липнути до рук, але й не бути водночас крутим. Це важливо. Після цього потрібно поставити тісто в тепле місце на годину та дати йому піднятися.

Родзинки, курагу або інші сухофрукти необхідно заздалегідь замочити в теплій воді на 15-20 хвилин, воду потім злити.  Після цього додаємо їх у тісто, знову ретельно вимиваємо та постачаємо в тепле місце 

Паперові форми для випікання Пасхи потрібно попередньо змастити  олією, заповнити їх тестом приблизно на одну третину об'єму. Накриваємо тісто рушником і даємо ще раз піднятися. Духовку необхідно попередньо розігріти до 100 градусів, час випікання — 10 хвилин. Потім температуру збільшуємо до 180 градусів і випікаємо до готовності. 

Готовність Великодня перевіряється дуже просто — знайдіть суху, довгу паличку та протягніть кулиц посередині. Якщо паличка буде суха — справа зроблена.

Поки Великодня буде готуватися, нумо глазур. Білки збиваються в піну разом з щіпкою цукру. Готовність білка можна перевірити так — переверніть миску, якщо суміш не впивається — ви збили якісно. 

Готові Великодня змащують глазур'ю й посипаємо зверху, для краси, присипкою кондитерською, фігурками з мастики тощо.

 

Потрібно купити форми для випікання Пасхи?  Звертайтеся в интернет-магазин «Torbasuper.com.ua»! 

 

Як купити форму для випікання великодньої паски?

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Діаметр110 мм
Користувальницькі характеристики
Висота зовнішня8,5 см
Висота внутрішня8,5 см
Діаметр верху12 см
Діаметр дна11см
Кількість в упаковка50шт
Кількість в ящику300шт
Конструкція формиЦілісна
МатеріалПергамент
Матеріал виробуХарчовий пергамент
Матеріал(особливості)Пергамент
Призначення формиДля пасхи/паски
Область застосуванняДля приготування кондитерських виробів
Друк малюнкапетряковка
Розмір зовнішній110мм*85мм
Внутрішній розмір120мм*85мм
Сезонність товаруДо Великодня
СтанНове
Температурний режим-40°С до +220°С
ТипФорма для пасок
Тип формиКругла
ФормаЦиліндра
Колір виробуБілий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 267,78 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner