Продавець Torba Super розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1874 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть опрацьовані в найближчий робочий час. Якщо маєте термінову потребу - пишіть на вайбер +380953757549

Torba Super - інтернет-магазин господарських товарів оптом та в роздріб
+380 (66) 431-07-72
+380 (96) 278-04-99

Паперові Форми для Великодньої Випічки 300 г (85*110) Вікторіанські,Форма для Паски

вверх
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки 300 г (85*110) Вікторіанські,Форма для Паски, фото 3
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки 300 г (85*110) Вікторіанські,Форма для Паски, фото 4
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки 300 г (85*110) Вікторіанські,Форма для Паски, фото 5
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки 300 г (85*110) Вікторіанські,Форма для Паски, фото 6
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки 300 г (85*110) Вікторіанські,Форма для Паски, фото 7
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки 300 г (85*110) Вікторіанські,Форма для Паски, фото 8
вниз
Паперові Форми для Великодньої Випічки 300 г (85*110) Вікторіанські,Форма для Паски -12%
Залишилось 35 днів

5,98 ₴

5,26 ₴

Мінімальне замовлення — 300 шт.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
  • Тільки оптом
Паперові Форми для Великодньої Випічки 300 г (85*110) Вікторіанські,Форма для Паски
Паперові Форми для Великодньої Випічки 300 г (85*110) Вікторіанські,Форма для ПаскиГотово до відправки
5,98 ₴5,26 ₴
+380 (66) 431-07-72
телеграм
  • +380 (96) 278-04-99
  • +380 (95) 375-75-49
    вайбер
+380 (66) 431-07-72
телеграм
  • +380 (96) 278-04-99
  • +380 (95) 375-75-49
    вайбер
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Паперові форми для випікання пасхи кольорові

 

Технічні характеристики:

  • Тип одноразового посуду — паперовий одноразовий форма для випікання  
  • Призначення — для випікання великоднієвого кулічу, пасхи
  • Матеріал — харчовий пергамент
  • Діаметр, мм — 110
  • Висота, мм — 85
  • Форма — кругла  
  • Орієнтовний вихід готової продукції, гр —  300
  • Кількість в пакованні, шт. — 50
  • Мінімальна кількість для замовлення — одне паковання
  • Кількість у ящику, шт. — 300
  • Країна-виробник: Україна  
  • Збирання та надсилання оплати замовлень здійснюється упродовж 2-х раб.днів. Ми перевіряємо комплектність і брак пошкоджень продукції перед відправленням.!!
  • Відвантаження товару виготовляється з м Харків

 

Весь асортимент одноразових контейнерів для рідкого та гарячого Ви можете переглянути перейдя на наш сайт по цього посилання 👉 TORBASUPER.COM.UA

Створюючи замовлення на нашому сайті, Ви автоматично погоджуєтеся з умовами співпраці. Стояти їх ви можете перейдя на наш сайт по цього посилання 👉 ПРАВИЛА РОБОТИ З НАМИ  

З цим товаром також купують такі товари; ФОЛЬГА, ПЕРГАМЕНТ, ДЕКОРАТОВІ САЛФЕТКИ,СТОВИЧНІ САЛФЕТКИ, ОДНОРОЗОВІ СТАКАНИ

 

Форма для выпечки пасхи
Паперова форма для випікання Пасхи

Паперові яскраві форми для випічки — це геніальний спосіб створити Вашим виробам унікальний і елегантний вигляд, а в будинку святкову атмосферу.

Паперові одноразові капсули для випікання виготовлені зі спеціального вологого та жиростійкого паперу.
    Наведу кілька причин популярності цього виробу:
     - економія часу, сил, грошей тому що немає більше потреби відмивати форми після приготування пасок. Хазянці шалено раді цьому факту.
     - цю форму не потрібно додатково змащувати олією.
     — скорочується час приготування, на відміну від металевих форм.
     — розв'язання відразу двох проблем — слугує і як форма для випікання, і як паковання готового виробу.
     - довше зберігається свіжість виробів
     — гарний і оригінальний зовнішній вигляд випічки.
     — широкий вибір дизайнів і дешевина великодніх форм.
     — конструктивні особливості форм сприяють рівномірному пропіканню виробу.
    — немає браку продукції внаслідок браку потреби витягувати виріб із форми.

Накануне Великодня кожній господині хочеться спекти найсмачніший кулич, щоб тішити рідних і близьких на свято. Усі шукають оригінальний рецепт.  Ми вирішили Вам допомогти та пропонуємо перевірений роками рецепт.

 

Два покрокові покрокові рецепт домашньої пасхи для приготування в духовці 

 

 Рецепт No2

Під час приготування тіста Вам знадобиться:

  1. Молоко 500 мл
  2. Сухі дріжджі 11 г. (или сырых дрожжей 50–60 гр. )
  3. Муки 1-1.3 кг
  4. Курячі яйця — 6 шт.
  5. 200 г Вершкове олія або маргарин — 200 г
  6. Цукор — 250-300 г.
  7. Горіхи або сухофрукти Родзинки — 300 г.
  8. Ванільний цукор — не більш ніж 1 чайна ложка

Щоб приготувати глазур потрібно:

  1. Білок двох яєць
  2. Сахар - 100 гр.

Молоко для приготування має бути теплою кімнатної температури. Його можна підігріти в каструлі або просто заздалегідь витягніть із холодильника ( хвилин за 30 хоча б).

Потім треба додати 500-600 г. борошна, добре розмішати. Це називається опара, вона є основою нашої Пасхи. Їй потрібно дозріти. Для цього її обов'язково потрібно помістити в тепле місце та обов'язково накрити рушником. Опара збільшиться вдвічі приблизно за годину.

Далі відокремлюємо жовтки від білків. Жовток розтираємо з цукром, не забудемо також додати ванільний цукор. білки, що залишилися, теж збиваємо  з цукром в окремому посуді. Вони дуже важливі, є запорукою пишності випікаючого виробу.

Перевіряємо опару, вона має Збільшиться в об'ємі, додаємо до неї збиті жовтки та перемішуємо. Додаємо заздалегідь вивнуту з холодильника вершкову олію. Перемішуємо. Додаємо збиті білки та знову перемішуємо. Тільки після цього потрібно додати борошно, що залишилася, та замісити тісто.

Тісто потрібно дуже ретельно вимісити, але й бути уважним — тісто, що вийшло, не має липнути до рук, але й не бути водночас крутим. Це важливо. Після цього потрібно поставити тісто в тепле місце на годину та дати йому піднятися.

Родзинки, курагу або інші сухофрукти необхідно заздалегідь замочити в теплій воді на 15-20 хвилин, воду потім злити.  Після цього додаємо їх у тісто, знову ретельно вимиваємо та постачаємо в тепле місце 

Паперові форми для випікання Пасхи потрібно попередньо змастити  олією, заповнити їх тестом приблизно на одну третину об'єму. Накриваємо тісто рушником і даємо ще раз піднятися. Духовку необхідно попередньо розігріти до 100 градусів, час випікання — 10 хвилин. Потім температуру збільшуємо до 180 градусів і випікаємо до готовності. 

Готовність Великодня перевіряється дуже просто — знайдіть суху, довгу паличку та протягніть кулиц посередині. Якщо паличка буде суха — справа зроблена.

Поки Великодня буде готуватися, нумо глазур. Білки збиваються в піну разом з щіпкою цукру. Готовність білка можна перевірити так — переверніть миску, якщо суміш не впивається — ви збили якісно. 

Готові Великодня змащують глазур'ю й посипаємо зверху, для краси, присипкою кондитерською, фігурками з мастики тощо.

 

Потрібно купити форми для випікання Пасхи?  Звертайтеся в интернет-магазин «Torbasuper.com.ua»! 

 

Як купити форму для випікання базового куліча?

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Висота бортика85 мм
Діаметр110 мм
Кількість в упаковці50 шт.
Користувальницькі характеристики
Висота зовнішня8,5 см
Висота стінок85
Діаметр дна11см
Конструкція формиЦілісна
МатеріалПергамент
Матеріал виробуХарчовий пергамент
Призначення формиДля пасхи/паски
Область застосуванняДля приготування кондитерських виробів
Загальний обсяг форми300 мл
Розмір зовнішній110мм*85мм
СтанНове
Тип формиКругла
Інформація для замовлення
  • Ціна: 5,26 ₴
  • Мінімальне замовлення: 300 шт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner