Продавець Torba Super розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1873 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть опрацьовані в найближчий робочий час. Якщо маєте термінову потребу - пишіть на вайбер +380953757549

Torba Super - інтернет-магазин господарських товарів оптом та в роздріб
+380 (66) 431-07-72
+380 (96) 278-04-99

Паперова Форма для Випічки Пасхи (70*65) (100 гр) Петриківка Паперові Форми для Великодня Куліча Панеттоне Оптом

вверх
  • Паперова Форма для Випічки Пасхи (70*65) (100 гр) Петриківка Паперові Форми для Великодня Куліча Панеттоне Оптом, фото 3
вниз
Паперова Форма для Випічки Пасхи (70*65) (100 гр) Петриківка Паперові Форми для Великодня Куліча Панеттоне Оптом

2,25 ₴

Мінімальне замовлення — 300 шт.

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • В наявності
  • Тільки оптом
Паперова Форма для Випічки Пасхи (70*65) (100 гр) Петриківка Паперові Форми для Великодня Куліча Панеттоне Оптом
Паперова Форма для Випічки Пасхи (70*65) (100 гр) Петриківка Паперові Форми для Великодня Куліча Панеттоне ОптомВ наявності
2,25 ₴
+380 (66) 431-07-72
телеграм
  • +380 (96) 278-04-99
  • +380 (95) 375-75-49
    вайбер
+380 (66) 431-07-72
телеграм
  • +380 (96) 278-04-99
  • +380 (95) 375-75-49
    вайбер
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

  Продаж тільки ящиком – 300 шт. Діаметр 7см. Висота 6,5см. Грамовка тіста - 100 гр. Знижка 5 % від 5 ящ. Привабливий малюнок. В ящику 6 видів малюнків по 50 шт. В наявності також є форми з іншим малюнком та розмірами, ЗВЕРТАЙТЕСЬ ! Просто користуватись. Виготовлено з промасленого харчового пергаменту з мікроперфорацією для відведення вологи. Подвійне дно запобігає пригоранню випічки. Весь асортимент паперових форм за оптовою ціною Ви зможете подивитись тут 👉 ФОРМИ

Паперова форма для Пасхи на Великдень

 

Технічні характеристики:

  • Тип одноразового посуду — паперовий одноразовий форма для випікання  
  • Призначення — для випікання великоднієвого кулічу, пасхи
  • Матеріал — харчовий пергамент
  • Діаметр, мм — 70
  • Висота, мм — 85
  • Форма — кругла  
  • Орієнтовний вихід готової продукції, гр —  150
  • Мінімальна кількість для замовлення — один ящик
  • Кількість у ящику, шт. — 300
  • Країна-виробник: Україна  
  • Збирання та надсилання оплати замовлень здійснюється упродовж 2-х раб.днів. Ми перевіряємо комплектність і брак пошкоджень продукції перед відправленням.!!
  • Відвантаження товару виготовляється з м Харків

 

З цим товаром також купують такі товари; ФОЛЬГА, ПЕРГАМЕНТ, ДЕКОРАТИВНІ ПАПЕРОВІ СЕРВЕТКИСТОЛОВІ ПАПЕРОВІ СЕРВЕТКИ, ОДНОРОЗОВІ СТАКАНИ

Паперова форма для випікання Пасхи

Паперові яскраві форми для випічки — це геніальний спосіб створити Вашим виробам унікальний і елегантний вигляд, а в будинку святкову атмосферу.

Паперові одноразові капсули для випікання виготовлені зі спеціального вологого та жиростійкого паперу.
    Наведу кілька причин популярності цього виробу:
     - економія часу, сил, грошей тому що немає більше потреби відмивати форми після приготування пасок. Господині шалено раді цьому факту.
     - цю форму не потрібно додатково змащувати олією.
     — скорочується час приготування, на відміну від металевих форм.
     — розв'язання відразу двох проблем — слугує і як форма для випікання, і як паковання готового виробу.
     - довше зберігається свіжість виробів
     — гарний і оригінальний зовнішній вигляд випічки.
     — широкий вибір дизайнів і дешевина великодніх форм.
     — конструктивні особливості форм сприяють рівномірному пропіканню виробу.
    — немає браку продукції внаслідок браку потреби витягувати виріб із форми.

Напередодні Великодня кожній господині хочеться спекти найсмачнішу паску, щоб тішити рідних і близьких на свято. Усі шукають оригінальний рецепт.  Ми вирішили Вам допомогти та пропонуємо перевірений роками рецепт.

 

Два покрокові покрокові рецепт домашньої пасхи для приготування в духовці 

 Рецепт No2

Під час приготування тіста Вам знадобиться:

  1. Молоко 500 мл
  2. Сухі дріжджі 11 г. (или сырых дрожжей 50–60 гр. )
  3. Муки 1-1.3 кг
  4. Курячі яйця — 6 шт.
  5. 200 г Вершкове олія або маргарин — 200 г
  6. Цукор — 250-300 г.
  7. Горіхи або сухофрукти Родзинки — 300 г.
  8. Ванільний цукор — не більш ніж 1 чайна ложка

Щоб приготувати глазур потрібно:

  1. Білок двох яєць
  2. Сахар - 100 гр.

Молоко для приготування має бути теплою кімнатної температури. Його можна підігріти в каструлі або просто заздалегідь витягніть із холодильника ( хвилин за 30 хоча б).

Потім треба додати 500-600 г. борошна, добре розмішати. Це називається опара, вона є основою нашої Пасхи. Їй потрібно дозріти. Для цього її обов'язково потрібно помістити в тепле місце та обов'язково накрити рушником. Опара збільшиться вдвічі приблизно за годину.

Далі відокремлюємо жовтки від білків. Жовток розтираємо з цукром, не забудемо також додати ванільний цукор. білки, що залишилися, теж збиваємо  з цукром в окремому посуді. Вони дуже важливі, є запорукою пишності випікаючого виробу.

Перевіряємо опару, вона має Збільшиться в об'ємі, додаємо до неї збиті жовтки та перемішуємо. Додаємо заздалегідь вивнуту з холодильника вершкову олію. Перемішуємо. Додаємо збиті білки та знову перемішуємо. Тільки після цього потрібно додати борошно, що залишилася, та замісити тісто.

Тісто потрібно дуже ретельно вимісити, але й бути уважним — тісто, що вийшло, не має липнути до рук, але й не бути водночас крутим. Це важливо. Після цього потрібно поставити тісто в тепле місце на годину та дати йому піднятися.

Родзинки, курагу або інші сухофрукти необхідно заздалегідь замочити в теплій воді на 15-20 хвилин, воду потім злити.  Після цього додаємо їх у тісто, знову ретельно вимиваємо та постачаємо в тепле місце 

Паперові форми для випікання Пасхи потрібно попередньо змастити  олією, заповнити їх тестом приблизно на одну третину об'єму. Накриваємо тісто рушником і даємо ще раз піднятися. Духовку необхідно попередньо розігріти до 100 градусів, час випікання — 10 хвилин. Потім температуру збільшуємо до 180 градусів і випікаємо до готовності. 

Готовність Великодня перевіряється дуже просто — знайдіть суху, довгу паличку та протягніть кулиц посередині. Якщо паличка буде суха — справа зроблена.

Поки Великодня буде готуватися, нумо глазур. Білки збиваються в піну разом з щіпкою цукру. Готовність білка можна перевірити так — переверніть миску, якщо суміш не впивається — ви збили якісно. 

Готові Великодня змащують глазур'ю й посипаємо зверху, для краси, присипкою кондитерською, фігурками з мастики тощо.

 

Потрібно купити форми для випікання Пасхи?  Звертайтеся в интернет-магазин «Torbasuper.com.ua»! 

 

Як купити форму для випікання великодньої паски?

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Діаметр70 мм
Кількість в упаковці50 шт.
Користувальницькі характеристики
Висота зовнішня6,5 см
Висота стінок65
Діаметр дна7 см
Кількість в упаковка50шт
Кількість в ящику300шт
Конструкція формиЦілісна
МатеріалПергамент
Матеріал виробуХарчовий пергамент
Призначення формиДля пасхи/паски
Область застосуванняДля приготування кондитерських виробів, Упаковка продуктів
Загальний обсяг форми100 мл
Розмір зовнішній70мм*65мм
СтанНове
Тип формиКругла
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2,25 ₴
  • Мінімальне замовлення: 300 шт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner