Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски
3,22 ₴
2,83 ₴
Мінімальне замовлення — 300 шт.
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Тільки оптом
- +380 (96) 278-04-99
- +380 (95) 375-75-49вайбер
Паперова форма для випічки паски
Технічні характеристики:
- Вид одноразового посуду - паперова одноразова форма для випічки
- Призначення - для випічки паски, паски
- Матеріал - харчової пергамент
- Діаметр, мм - 70
- Висота, мм - 65
- Форма - кругла
- Орієнтовний вихід готової продукції, гр - 100
- Мінімальна кількість для замовлення - один ящик
- Кількість в ящику, шт - 300
- Країна виробник: Україна
- Складання та надсилання оплачених замовлень здійснюється протягом 2-х раб.днів. Ми перевіряємо комплектність і відсутність пошкоджень продукції перед відправкою.!!!
- Відвантаження товару здійснюється з р. Харків
Весь асортимент одноразових контейнерів для рідкого і гарячого Ви можете переглянути перейшовши на наш сайт по посиланню 👉 TORBASUPER.COM.UA
Створюючи замовлення на нашому сайті Ви автоматично погоджуєтеся з умовами співпраці. Прочитати їх ви можете перейшовши на наш сайт по посиланню 👉 ПРАВИЛА РОБОТИ З НАМИ
З цим товаром також купують такі товари; ФОЛЬГА, ПЕРГАМЕНТ, ДЕКОРАТИВНІ СЕРВЕТКИ,СТОЛОВІ СЕРВЕТКИ, ОДНОРАЗОВІ СТАКАНИ
Паперові яскраві форми для випічки - це геніальний спосіб створити Вашим виробам унікальний і елегантний вигляд, а в будинку святкову атмосферу.
Паперові одноразові капсули для випічки виготовлені із спеціальної волого і жиростойкой папери.
Наведу декілька причин популярності цього виробу:
- економія часу, сил, гроші тому що немає більше необхідності відмивати форми після приготування пасок. Господині дуже раді цьому факту.
- цю форму не потрібно додатково змащувати маслом.
- скорочується час приготування на відміну від металевих форм.
- рішення відразу двох проблем – служить і як форма для випічки і як упаковка готового виробу.
- довше зберігається свіжість виробів
- красивий і оригінальний зовнішній вигляд випічки.
- широкий вибір дизайнів та дешевизна великодніх форм.
- конструктивні особливості форм сприяють рівномірному пропеканию вироби.
- відсутня шлюб продукції в наслідок відсутності необхідності отримати виріб з форми.
Напередодні Великодня кожній господині хочеться спекти найсмачніший паска, щоб радувати рідних і близьких на свято. Всі шукають оригінальний рецепт. Ми вирішили Вам допомогти і пропонуємо перевірений роками рецепт.
Два покрокових рецептів домашньої паски для приготування в духовці
Рецепт №2
При приготуванні тіста Вам знадобиться:
- Молоко 500 мл,
- Сухі дріжджі 11 гр. (або сирих дріжджів 50-60 гр. )
- Борошна 1-1.3 кг
- Курячі яйця - 6 шт
- 200 г Вершкове масло або маргарин - 200гр
- Цукор - 250-300 гр.
- Горіхи або сухофрукти, Родзинки - 300гр.
- Ванільний цукор - не більше 1 чайної ложки
Щоб приготувати глазур потрібно:
- Білок двох яєць
- Цукор - 100 гр.
Молоко для приготування повинно бути теплим, кімнатної температури. Його можна підігріти в каструлі або просто заздалегідь витягніть з холодильника ( хвилин за 30 хоча б).
Потім слід додати 500-600 гр. борошна, добре розмішати. Це називається опара, вона є основою нашої Пасхи. Їй потрібно дозріти. Для цього її обов'язково потрібно помістити в тепле місце і обов'язково накрити рушником. Опара збільшиться в два рази приблизно за годину.
Далі відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки розтираємо з цукром, не забудемо також додати ванільний цукор. Білки, що залишилися, теж збиваємо з цукром в окремому посуді. Вони дуже важливі,є запорукою пишноти выпекаемого вироби.
Перевіряємо опару, вона повинна збільшиться в об'ємі, додаємо в неї збиті жовтки і перемішуємо. Додаємо заздалегідь вынутое з холодильника вершкове масло. Перемішуємо .Додаємо збиті білки і знову перемішуємо. Тільки після цього потрібно додати борошно і замісити тісто.
Тісто треба дуже ретельно вимісити, але і бути уважним - тісто не повинно липнути до рук, але і не бути при цьому крутим. Це важливо. Після цього потрібно поставити тісто в тепле місце на годину і дати йому піднятися.
Родзинки, курагу або інші сухофрукти необхідно заздалегідь замочити в теплій воді на 15-20 хвилин, потім воду злити. Після цього додаємо їх в тісто, знову ретельно вимішуємо і ставимо в тепле місце
Паперові форми для випічки Паски потрібно попередньо змастити маслом, заповнити їх тестом приблизно на одну третину обсягу. Накриваємо тісто рушником і даємо ще раз піднятися. Духовку необхідно попередньо розігріти до 100 градусів, час випічки - 10 хвилин. Потім збільшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо до готовності.
Готовність Паски перевіряється дуже просто - знайдіть суху, довгу паличку і проткніть паска посередині. Якщо паличка буде суха - справу зроблено.
Поки Паска буде готуватися давайте зробимо глазур. Білки збиваються в піну разом з дрібкою цукру. Готовність білка можна перевірити так - переверніть миску, якщо суміш не вивалюється - ви збили якісно.
Готові Паски змащуємо глазур'ю і посипаємо зверху, для краси, присипкою кондитерської, фігурками з мастики і т. д.
Потрібно купити форми для випічки Паски? Звертайтеся в інтернет-магазин «Torbasuper.com.ua»!
Як купити форму для випічки паски?
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Висота бортика | 65 мм |
Діаметр | 70 мм |
Кількість в упаковці | 50 шт. |
Користувальницькі характеристики | |
Висота зовнішня | 6,5 см |
Висота стінок | 65 |
Діаметр дна | 7 см |
Кількість в упаковка | 50шт |
Кількість в ящику | 300шт |
Конструкція форми | Цілісна |
Матеріал | Пергамент |
Матеріал виробу | Харчовий пергамент |
Призначення форми | Для пасхи/паски |
Область застосування | Для приготування кондитерських виробів |
Загальний обсяг форми | 100 мл |
Розмір зовнішній | 70мм*65мм |
Стан | Нове |
Тип форми | Кругла |
- Ціна: 2,83 ₴
- Мінімальне замовлення: 300 шт.