Продавець Torba Super розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1873 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть опрацьовані в найближчий робочий час. Якщо маєте термінову потребу - пишіть на вайбер +380953757549

Torba Super - інтернет-магазин господарських товарів оптом та в роздріб
+380 (66) 431-07-72
+380 (96) 278-04-99

Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски

вверх
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски, фото 3
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски, фото 4
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски, фото 5
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски, фото 6
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски, фото 7
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски, фото 8
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски, фото 9
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски, фото 10
  • Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски, фото 11
вниз
Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски -12%
Залишилось 36 днів

3,22 ₴

2,83 ₴

Мінімальне замовлення — 300 шт.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
  • Тільки оптом
Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для Паски
Паперові Форми для Великодньої Випічки на 100гр (70*65) Жар-Птиця Форма для ПаскиГотово до відправки
3,22 ₴2,83 ₴
+380 (66) 431-07-72
телеграм
  • +380 (96) 278-04-99
  • +380 (95) 375-75-49
    вайбер
+380 (66) 431-07-72
телеграм
  • +380 (96) 278-04-99
  • +380 (95) 375-75-49
    вайбер
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Паперова форма для випічки паски

 

Технічні характеристики:

  • Вид одноразового посуду - паперова одноразова форма для випічки
  • Призначення - для випічки паски, паски
  • Матеріал - харчової пергамент
  • Діаметр, мм - 70
  • Висота, мм - 65
  • Форма - кругла
  • Орієнтовний вихід готової продукції, гр - 100
  • Мінімальна кількість для замовлення - один ящик
  • Кількість в ящику, шт - 300
  • Країна виробник: Україна
  • Складання та надсилання оплачених замовлень здійснюється протягом 2-х раб.днів. Ми перевіряємо комплектність і відсутність пошкоджень продукції перед відправкою.!!!
  • Відвантаження товару здійснюється з р. Харків

 

Весь асортимент одноразових контейнерів для рідкого і гарячого Ви можете переглянути перейшовши на наш сайт по посиланню 👉 TORBASUPER.COM.UA

Створюючи замовлення на нашому сайті Ви автоматично погоджуєтеся з умовами співпраці. Прочитати їх ви можете перейшовши на наш сайт по посиланню 👉 ПРАВИЛА РОБОТИ З НАМИ  

З цим товаром також купують такі товари; ФОЛЬГА, ПЕРГАМЕНТ, ДЕКОРАТИВНІ СЕРВЕТКИ,СТОЛОВІ СЕРВЕТКИ, ОДНОРАЗОВІ СТАКАНИ

 

Форма для випікання паски
Паперова форма для випікання Паски

Паперові яскраві форми для випічки - це геніальний спосіб створити Вашим виробам унікальний і елегантний вигляд, а в будинку святкову атмосферу.

Паперові одноразові капсули для випічки виготовлені із спеціальної волого і жиростойкой папери.
Наведу декілька причин популярності цього виробу:
- економія часу, сил, гроші тому що немає більше необхідності відмивати форми після приготування пасок. Господині дуже раді цьому факту.
- цю форму не потрібно додатково змащувати маслом.
- скорочується час приготування на відміну від металевих форм.
- рішення відразу двох проблем – служить і як форма для випічки і як упаковка готового виробу.
- довше зберігається свіжість виробів
- красивий і оригінальний зовнішній вигляд випічки.
- широкий вибір дизайнів та дешевизна великодніх форм.
- конструктивні особливості форм сприяють рівномірному пропеканию вироби.
- відсутня шлюб продукції в наслідок відсутності необхідності отримати виріб з форми.

Напередодні Великодня кожній господині хочеться спекти найсмачніший паска, щоб радувати рідних і близьких на свято. Всі шукають оригінальний рецепт. Ми вирішили Вам допомогти і пропонуємо перевірений роками рецепт.

 

Два покрокових рецептів домашньої паски для приготування в духовці

 

Рецепт №2

При приготуванні тіста Вам знадобиться:

  1. Молоко 500 мл,
  2. Сухі дріжджі 11 гр. (або сирих дріжджів 50-60 гр. )
  3. Борошна 1-1.3 кг
  4. Курячі яйця - 6 шт
  5. 200 г Вершкове масло або маргарин - 200гр
  6. Цукор - 250-300 гр.
  7. Горіхи або сухофрукти, Родзинки - 300гр.
  8. Ванільний цукор - не більше 1 чайної ложки

Щоб приготувати глазур потрібно:

  1. Білок двох яєць
  2. Цукор - 100 гр.

Молоко для приготування повинно бути теплим, кімнатної температури. Його можна підігріти в каструлі або просто заздалегідь витягніть з холодильника ( хвилин за 30 хоча б).

Потім слід додати 500-600 гр. борошна, добре розмішати. Це називається опара, вона є основою нашої Пасхи. Їй потрібно дозріти. Для цього її обов'язково потрібно помістити в тепле місце і обов'язково накрити рушником. Опара збільшиться в два рази приблизно за годину.

Далі відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки розтираємо з цукром, не забудемо також додати ванільний цукор. Білки, що залишилися, теж збиваємо з цукром в окремому посуді. Вони дуже важливі,є запорукою пишноти выпекаемого вироби.

Перевіряємо опару, вона повинна збільшиться в об'ємі, додаємо в неї збиті жовтки і перемішуємо. Додаємо заздалегідь вынутое з холодильника вершкове масло. Перемішуємо .Додаємо збиті білки і знову перемішуємо. Тільки після цього потрібно додати борошно і замісити тісто.

Тісто треба дуже ретельно вимісити, але і бути уважним - тісто не повинно липнути до рук, але і не бути при цьому крутим. Це важливо. Після цього потрібно поставити тісто в тепле місце на годину і дати йому піднятися.

Родзинки, курагу або інші сухофрукти необхідно заздалегідь замочити в теплій воді на 15-20 хвилин, потім воду злити. Після цього додаємо їх в тісто, знову ретельно вимішуємо і ставимо в тепле місце

Паперові форми для випічки Паски потрібно попередньо змастити маслом, заповнити їх тестом приблизно на одну третину обсягу. Накриваємо тісто рушником і даємо ще раз піднятися. Духовку необхідно попередньо розігріти до 100 градусів, час випічки - 10 хвилин. Потім збільшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо до готовності.

Готовність Паски перевіряється дуже просто - знайдіть суху, довгу паличку і проткніть паска посередині. Якщо паличка буде суха - справу зроблено.

Поки Паска буде готуватися давайте зробимо глазур. Білки збиваються в піну разом з дрібкою цукру. Готовність білка можна перевірити так - переверніть миску, якщо суміш не вивалюється - ви збили якісно.

Готові Паски змащуємо глазур'ю і посипаємо зверху, для краси, присипкою кондитерської, фігурками з мастики і т. д.

 

Потрібно купити форми для випічки Паски? Звертайтеся в інтернет-магазин «Torbasuper.com.ua»!

 

Як купити форму для випічки паски?

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Висота бортика65 мм
Діаметр70 мм
Кількість в упаковці50 шт.
Користувальницькі характеристики
Висота зовнішня6,5 см
Висота стінок65
Діаметр дна7 см
Кількість в упаковка50шт
Кількість в ящику300шт
Конструкція формиЦілісна
МатеріалПергамент
Матеріал виробуХарчовий пергамент
Призначення формиДля пасхи/паски
Область застосуванняДля приготування кондитерських виробів
Загальний обсяг форми100 мл
Розмір зовнішній70мм*65мм
СтанНове
Тип формиКругла
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2,83 ₴
  • Мінімальне замовлення: 300 шт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner